Viikonloppu oli aika hulinaa.
Oli kylästelyä,automatkailua,fröbelin palikoiden keikka (ja siihen kuuluva levotonta odottelua) sekä lapsivapaa lauantai-sunnuntai yö a.k.a pieni hemmotteluhetki miehen kanssa kahelleen :)
Maanantai tuli taas liian aikaisin,joten helpotetaan edes kokkausta hivenen;
Kolmen sipulin kerma,toimii törkeän hyvin makaroonilaatikossa sekä tonnikalapastassa,kastikkeena pihvien kanssa.Miehen lemppari possunsuikaleiden kera.
![]() |
| Creme bonjour cuisine,omat lempparit tatti-herkkusieni sekä sipulisekoitus.Kastikkeeksi,perunamuusiin jne |
![]() |
| Fond "du chef" niin kana kuin beef maku meidän jääkaapin vakkareita.Saa kuivan riisinkin maistumaan muksuille :) |
.jpg)


Oon samaa mieltä, noi ruokakermat on oikeesti hyvä keksintö!
VastaaPoistaHinta-laatu-aika suhdekin kohdillaan,loraus kermaa niin saa maistuvaa ruokaa,eikä aikaa "tuhlaannu" maustamiseen ;) Olishan se hienoa maustaa itse alusta asti mutta kun valio on tehnyt kokauksesta helpompaa ;)
VastaaPoista