maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kotikokin oikotiet


Viikonloppu oli aika hulinaa.
Oli kylästelyä,automatkailua,fröbelin palikoiden keikka (ja siihen kuuluva levotonta odottelua) sekä lapsivapaa lauantai-sunnuntai yö a.k.a pieni hemmotteluhetki miehen kanssa kahelleen :)
Maanantai tuli taas liian aikaisin,joten helpotetaan edes kokkausta hivenen;

 Kolmen sipulin kerma,toimii törkeän hyvin makaroonilaatikossa sekä tonnikalapastassa,kastikkeena pihvien kanssa.Miehen lemppari possunsuikaleiden kera.



Creme bonjour cuisine,omat lempparit tatti-herkkusieni sekä  sipulisekoitus.Kastikkeeksi,perunamuusiin jne

Fond "du chef" niin kana kuin beef maku  meidän jääkaapin vakkareita.Saa kuivan riisinkin maistumaan muksuille :)

2 kommenttia:

  1. Oon samaa mieltä, noi ruokakermat on oikeesti hyvä keksintö!

    VastaaPoista
  2. Hinta-laatu-aika suhdekin kohdillaan,loraus kermaa niin saa maistuvaa ruokaa,eikä aikaa "tuhlaannu" maustamiseen ;) Olishan se hienoa maustaa itse alusta asti mutta kun valio on tehnyt kokauksesta helpompaa ;)

    VastaaPoista