tiistai 12. maaliskuuta 2013

Helppoa&Herkullista


Laitetaanpa yksi kappale ruokabloggailua,muonitusuoli kun kuuluu tehtävänkuvaan.
Tässäpä parit simppelit,meidän pesueen suosikit :)

Tonnikalarisottto

n.4 syöjälle

3dl riisiä

Kastike

1 prk tonnikalapaloja öljyssä
2 dl kuohukermaa
currya,paprikamaustetta ja suolaa

Paista tonnikala kasarissa,anna hetken hautua mausteiden kanssa ennenkuin lisäät kuohukerman.
Sitten vain keitetyt riisit sekaan,ja valmista on :)
Helppo,nopea risotto joka palvelee jo toista sukupolvea.Kiitos mutsi <3

Kuvaa ei saatavilla,kerettiin jo syödä ;)

Viljaporsaan uuniliha&kermaperunat
Isompaan nälkään,4-6 syöjälle

Pirkka viljaporsaan uuniliha (uunissa nyt 0,944 kg)
5dl vettä
1 cef fondue beef annoskiekko
babyporkkanoita
sipulia
suolaa
mustapippuria

Perunasipulisekoitus 1pss
creme cuisine sipulisekoitus

Suolaa ja mausta paisti ennen uuniin laittoa
Sekoita cef fondue beef  noin puoleen litraan vettä,kaada vesi kannelliseen uunivuokaan.Lisää maustettu uuniliha,babyporkkanat ja sipuli.

Hauduta paisti uunissa 2h 150c (tietenkin riippuu uunissa,meillä tämä on just passeli aika) Anna olla ilman kantta noin puolisen tuntia aluksi,sitten kansi päälle.

Paista perunasipulisekoitus  paistinpannulla,lisää reilu kerros cre cuisine sipulisekoitusta sekä suolaa,ja anna hautua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti